BELINAmont d.o.o je vodeći hrvatski distributer tehničkim tekstilima,priborom za izradu cerada,dijelovima za tende te repromaterijalima za digitalni tisak velikog formata,izradu reklama i oglašavanje. Ponuda je proširena i proizvodima za POS i vizualnu komunikaciju u trgovinama.

Suvremeni skladišni prostor,moderna logistička rješenja,brzi rokovi isporuke te dugogodišnja tradicija i prepoznavanje potreba kupaca doprinijele su da BELINAmont postane pouzdan partner velikom broju kupaca.

Temelji našeg uspjeha su:
  • Know-how
  • Tradicija
  • Kompetentni odgovori naših suradnika
  • Brzi rokovi isporuke
  • Visoka kvaliteta proizvoda
  • Fleksibilnost
  • Raznovrsnost
Odabir kvalitetnih proizvoda te stalno praćenje najnovijih trendova na svjetskim trzištima i konstantno uvrštavanje noviteta u ponudu ,naša su načelo. Tome u prilog govore i imena naših principala, koji svaki za sebe, predstavljaju lidere u pojedinim segmentima: Sattler AG, Franz Miederhoff, Sign Ware, Prismaflex, Avery Dennison, Aslan, YKK, Edscha, Marabu, Neschen, Epsilon, Lucite, Legro...

Prošećite našim web stranicama i uvjerite se u široku ponudu. Naš prodajni team rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja i preporučiti Vam upravo onaj proizvod koji će odgovarati Vašim potrebama.
Kvaliteta i okoliš
Kako bi zadršali visoke standarde kvalitete usvojili smo sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001:2015. Također smo usvojili i sustav upravljanja okolišem, ISO 14001:2015.
Politika kvalitete i okoliša sastavni je i bitan dio ukupne poslovne politke i strategije društva, a određena je jasno postavljenim ciljevima kvalitete i okoliša i prilagođena samoj organizaciji društva.
     
Belinamont d.o.o.
     
Adresa:   Vrtnjakovec 131
Krapinske Toplice 49217
Web adresa:   www.belinamont.com
E-mail:   info@belinamont.com, belinamont@belinamont.com
Tel:   + 385(49)587- 201
Fax:   + 385(49)587- 222